Muz Ve Fıstık Ezmeli Tuzlu Çikolata Kapları
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 10 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Elif Edes'ten yılbaşı için pratik ve lezzetli çikolata kaplı çeleng. Yalnızca 4 malzemeden oluşan bu tarifi, kolayca hazırlayabilirsiniz.

Ayva ve kabak çelengine göz atmayı unutmayın.

Muz Ve Fıstık Ezmeli Tuzlu Çikolata Kapları Tarifi İçin

Malzemeler

Muz Ve Fıstık Ezmeli Tuzlu Çikolata Kapları

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Mini muffin kalıplarının içine kağıt kalıplar koyun.
  2. Muz ve fıstık ezmesini bir kaba alarak birlikte ezin.
  3. Çikolatayı benmaride eritin.
  4. Muffin kağıtlarının tabanına erimiş çikolatayı sıkın ve üzerlerine 1’er çay kaşığı muzlu karışımdan koyun ve onun da üzerini kaplayacak şekilde çikolata sıkın. 
  5. Son olarak yaprak tuz serpin ve sertleşene kadar buzdolabında bekletin.
  6. Çelengi oluşturmak için yine zemine royal icing sürün ve fıstıklı çikolata kaplarını,  makaron, ufak limonlu kek, draje, top çikolatalar ve mini gofretlerle süsleyerek yerleştirin. Son dokunuş olarak Hindistan cevizi rendesi veya pudra şekeri serpebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Meyveli Tatlı Tarifleri Çikolatalı Tatlı Tarifleri Yılbaşı Yemekleri Kuruyemişli Tarifler Pratik Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Pancar tozlu cupcake
Yılbaşı Choux ağacı
Glazürlü gingerbread yılbaşı kurabiyeleri
Hindistan cevizli ve rafine şekersiz kek topları
Cennet hurmalı ve damla sakızlı muhallebi
Ayva ve kabak çelengi