Kestaneli Magnolia Puding
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Dilerseniz, nefis banana puding tarifini de deneyebilirsiniz.

Kestaneli Magnolia Puding Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Kestaneli Magnolia Puding

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bir tencerede yıkadığınız ve üzerini bıçakla çizdiğiniz kestaneleri üzerini geçecek kadar su ve toz şeker ilavesiyle haşlayın ve süzüp soğumaya bırakın. 
  2. Başka bir tencereye toz şekeri, nişastayı ve unu alın. Üzerine azar azar süt ilave ederek bir yandan da çırpma teliyle karıştırın.
  3. İki yumurta sarısını da çatalla çırpıp karışıma ekleyip, karıştıra karıştıra pişirin. 1 dakika kaynadıktan sonra soğumaya bırakın. 
  4. Soğuduktan sonra toz halde krem şanti ve vanilyayı ekleyip minimum 5 dakika mikserle çırpın. (İçinde pürüz kalmamalı, ipeksi olmalı). Bebe bisküvilerini irili ufaklı kırın.
  5. Pudingi ister büyük borcam gibi bir kaba, ister tek tek kadehlere döşemeye başlayın. Her kadehe ya da tüm borcama ince bir kat puding yayıp, üzerine bebe bisküvisi serpin.
  6. Sonra bir sıra kestaneleri, sonra tekrar 1 kat puding, sonra tekrar 1 kat kestane, tekrar bebe bisküvisi ve son olarak en üste puding ekleyerek üstünü kapatın. En az 3-4 saat buzdolabında soğumaya bırakın. 
  7. Servis etmeden bir önceki geceden de yapabilirsiniz. Servis ederken üzerine batırdığınız bisküvi ile birlikte birkaç parça kestane ve tarçın ile süsleyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Çay Saati Tarifleri Sütlü Tatlılar Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Pancar tozlu cupcake
Yılbaşı Choux ağacı
Glazürlü gingerbread yılbaşı kurabiyeleri
Hindistan cevizli ve rafine şekersiz kek topları
Cennet hurmalı ve damla sakızlı muhallebi
Muz ve fıstık ezmeli tuzlu çikolata kapları