Bal Kabağı Muhallebi
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Bal Kabağı Muhallebi Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Bal Kabağı Muhallebi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bal kabağını sudan geçirin, üzerine tarçın serpin, biraz balla ovuşturup 200 derece fırında yarım saat pişirin. 
  2. Pişen kabakları püre yapın, içine chia hariç tüm malzemeyi ekleyip çırpıcıyla pürüzsüz olana kadar çırpın. Chia tohumunu ekleyin. Küçük kaplara paylaştırıp buzdolabında soğutun. Üzerine biraz bal veya agave gezdirin, fındık ve yulaf kırıntısı serpip servis edin. Afiyet olsun.

Yeni tatlar keşfetmek için, lezzetine doyamayacağınız muhallebili kadayıf tatlısını deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Tatlı Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Sütlü Tatlılar Diyet Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Pancar tozlu cupcake
Yılbaşı Choux ağacı
Glazürlü gingerbread yılbaşı kurabiyeleri
Hindistan cevizli ve rafine şekersiz kek topları
Cennet hurmalı ve damla sakızlı muhallebi
Muz ve fıstık ezmeli tuzlu çikolata kapları