Pratik hamur işi tarifleri arasında yer alan mısırlı ve ıspanaklı rulolar, aperitif olarak sunulur. Özellikle kutlama, tören gibi kalabalık sofralarda yer verilir. Hazırsanız, mısırlı ve ıspanaklı rulolar nasıl yapılır birlikte görelim.
Soğanı küp şeklinde doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Ispanakları doğrayarak soğanlara ekleyin ve suyunu çekinceye kadar pişirin.
Tuz, karabiber, pul biber, sucuk, peynir ve mısırları ekleyip karıştırın. Soğumaya bırakın.
Milföy hamurlarını oda sıcaklığında bekleterek yumuşatın. Üç hamuru yan yana bitiştirip diğer üçünü aynı hizada altına yerleştirin ve merdane ile üzerinden geçerek birleşmelerini sağlayın.
Ispanaklı harcı hamurun üzerine yayıp rulo şeklinde sarın ve iki parmak kalınlığında kesin.
Ruloları yağlı kağıt serili tepsiye dizip 180 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Servis yapın.