Mus, tatlı ve tuzlu olarak hazırlanabilen bir besindir. Genellikle tarifte çikolata ve kakaoya yer verilir. Hazırsanız, milföy sepetinde narlı mus nasıl yapılır sorusunun cevabını birlikte görelim.
Kestiğiniz yuvarlak hamurların yarısını çay bardağının ağız kısmıyla kesip halkalar oluşturun. Bu halkaları büyük yuvarlak hamurların üzerine yapıştırın.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kabarıp kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkarın ve soğumalarını bekleyin.
Beyaz çikolatayı benmari usulü eritin ve ılınmaya bırakın. Kremayı hafif kıvam alana kadar mikserle çırpın.
Çikolatayı kremaya ekleyip spatula ile karıştırın. Milföy sepetlerinin içine doldurun. Üzerlerine nar tanelerini paylaştırın. Servis yapın.