Milföy Çanağında Limonlu Krema
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Milföy Çanağında Limonlu Krema Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Milföy Çanağında Limonlu Krema

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Milföy hamurlarını derin dondurucudan çıkartıp yumuşayıncaya kadar yaklaşık 15-20 dakika oda ısısında bekletin. Isıya dayanıklı kaselerin içine yağlı kağıt serip milföy hamurlarını kase şeklini alacak şekilde yerleştirin ve 200 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Nişasta, şeker, rendelenmiş limon kabuğu, su, limon suyu ve portakal suyunu tencereye alıp karıştırın. Orta ateşte pişirin. Tencereyi ocaktan alarak margarini ekleyin ve eriyinceye kadar pişirin. Yumurta sarılarını bir kasede çırpın ve karışıma ilave edin. Tekrar orta ateşte iyice katılaşıncaya kadar pişirin. Milföy çanaklarının içini limonlu krema ile doldurun. Kenarlarına pudra şeker serpiştirip üzerini orman meyveleri ile süsleyin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Elmalı cevizli milföy
Air Fryer'da Milföy Mantı
Pesto soslu pizza
Milföyden Yılbaşı Ağacı
Mürdümlü milföy
Ispanaklı milföy çanakları