Milföy, fındık ve şeker ile hazırlayabileceğiniz pratik bir tarifle karşınızdayız. Tatlı atıştırmalık olarak sunulan fındıklı milföy nasıl yapılır, pişirme süresi nedir birlikte görelim.
Bir milföy hamurunu unlanmış zemine yayın. Üzerine 2 kaşık toz şeker, çekilmiş fındık ve tarçın serpin.
İkinci milföyü üzerine yayıp elinizle hafif bastırın. Rulo yapıp enine dilimleyin. Diğer milföyleri de aynı şekilde hazırlayın.
Fırını 200 dereceye ayarlayın. Fırın kalıbını hafif yağlayıp hamurları dizin. Margarini eritip hamurların üzerine sürün.
Üzerlerine 2 kaşık toz şeker serpip sıcak fırında 10 dakika pişirin. Fırından çıkarıp hamurları ters çevirin ve 10 dakika daha pişirin. Ilık ya da soğuk olarak servis yapın.