Un, mısır unu ve tuzu derin bir kaba alın. Ortasını havuz şeklinde açıp yarım su bardağı ılık suda erittiğiniz mayayı, yoğurdu, yumurtayı ve oda ısısında yumuşatılmış tereyağını ilave edip elinize biraz yapışan bir hamur oluncaya kadar yoğurun ve 45 dakika mayalandırın. Kurutulmuş domatesi sıcak suda bekletip yumuşatın. Taze soğanı ve kurutulmuş domatesi küçük olacak şekilde doğrayın. Üzerine cevizi, zeytinyağını ve maydanozu ekleyip karıştırın. Hamuru üçe bölün. Her hamurun üzerine mısır unu serperek pasta tabağı büyüklüğünde çok ince olmayacak şekilde açın. Dörde kesip üçgen şeklini elde edin. Her üçgenin geniş kısmına harçtan ilave edip sarın. Hamurlar bitinceye kadar aynı işlemi uygulayın. Yağlı kağıt üzerine dizip 30 dakika daha bekletin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Servis yapın.