Malzemeler
Üzeri için
Tereyağını eritin. Un, tuz ve mayayı geniş bir yoğurma kabına alarak harmanlayın. Ilık su, ılık süt ve tereyağını ekleyip 5 dakika yoğurun. Gerekirse un ilavesi yapın. Sarımsak ve kekik yapraklarını hamura ekleyip iyice karıştırın. Hamurun üzerini örterek 1 saat mayalanmaya bırakın. Hamuru 3 parçaya bölüp baget şekli verin ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine aralıklı olarak dizin. Üzerini örterek 20 dakika bekletin. Hamurların üzerine fırça ile süt sürün. Ortadan ikiye kesilmiş kiraz domates ve biberleri hamurların üzerine yerleştirerek deniz tuzu ile kekik serpiştirin ve 200 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkartıp 10 dakika ızgara teli üzerinde bekletip servis yapın.