Etleri suyunu salıp çekinceye kadar pişirin. Etler hafif pişince küp doğradığınız patates, havuç ve bezelyeyi ekleyip karıştırın. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Tencereyi ocaktan alıp soğumaya bırakın. Etler küçük olduğu için çabuk pişer. Etler piştikten sonra baharatları ilave edip karıştırın. Soğumaya bırakın. Derin bir kapta süt, ayçiçek yağı, sirke ve tuzu karıştırın. Üzerine azar azar un ilavesi yaparak kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edin. Hamurun üzerini nemli bir bez ile örterek oda ısısında 45 dakika dinlendirin. Hamurdan 18 beze çıkarın. Her bezeyi pasta tabağı büyüklüğünde açın. 9 hamuru aralarına tereyağı sürerek üst üste yerleştirin. Sadece en üstteki hamura sürmeyin. Kalan 9 bezeye de aynı işlemi uygulayın. Tepsiyi yağlayın. 9’lu hamuru tezgaha alın. Üzerine un serperek tepsi büyüklüğünde açın. Tepsiye yerleştirin. Ortasına hazırladığınız harcı yayın. Dil peynirini üzerine paylaştırın. Kalan 9’lu hamuru tepsi büyüklüğünde açıp böreğin üzerini kapatın. Yumurta sarısı sürüp, susam ve çörek otu serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Ilınınca servis yapın.