Taze Soğanlı Ve Susamlı Börek
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 10 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Taze Soğanlı Ve Susamlı Börek Tarifi İçin

Malzemeler

Taze Soğanlı Ve Susamlı Börek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

*Taze soğanları yıkayıp ayıkladıktan sonra ince kıyın. Közlenmiş biberlerin kabuklarını soyup çekirdeklerini temizleyin. İnce uzun şeritler şeklinde doğrayın.

*Soğan ve biberi zeytinyağında yumuşayana kadar kavurun. Rendelenmiş peyniri ilave edip harmanladıktan sonra soğumaya bırakın.

*Milföy hamurlarının ortasına soğuyan harçtan paylaştırın. Her iki ucunu ortası boşluk kalacak şekilde karşılıklı kapatın. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp bolca susam serpiştirin. 180 derece fırında pişirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler Börek Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Çay Saati Tarifleri Tuzlu Hamur İşi Tarifleri

Benzer Tarifler

Air fryer'da sigara böreği
Ispanaklı göçmen böreği
Peynirli zarf böreği
Patlıcanlı Arnavut Böreği
Sebzeli kese böreği
Patatnik