Hamuru için mayayı geniş bir kasede çok az su ile eritin. Yumurta ve tuzu ekleyip karıştırın. Yavaş yavaş unu ilave ederek yumuşak bir hamur elde edin. Üzerini nemli bir bezle örtüp dinlenmeye bırakın. Tereyağı ve tahini bir tavaya alarak 10 dakika kadar pişirin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. İç harcı için yemeklik doğradığınız soğanı zeytinyağında hafif soteleyin. Kıyma ve ince kıydığınız yeşil biberi ilave edip sotelemeye devam edin. Baharatlar ile tatlandırıp ocaktan alın. Mayalanan hamurdan iki büyük beze kopartıp biri daha ince olacak şekilde açın. Hamurların her tarafına tereyağlı tahinden sürüp rulo yapın ve kendi çevresinde kıvırarak yuvarlak hale getirin. İki bezeye de aynı işlemi uygulayın. Bezeleri yağlı kağıt üzerine alıp dondurucu alıp iyice donana kadar bekletin. Bezeleri buzluktan çıkartıp yuvarlak tepsi boyutunda açın. Yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine kıymalı harcı yayın. Diğer hamuru da aynı şekilde açıp üzerine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürüp üçgen dilimleyin ve bol susam serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Sıcak ya da ılık servis yapın.