Öncelikle yufkayı tezgaha alın ve üzerine tahin, pekmez, ceviz ve tarçının yarısını eşit şekilde serpin.
Üstüne diğer yufkayı koyun. Bir miktar tahin ve pekmezi ayırarak, kalan malzemeleri ikinci yufkanın üzerine serpin.
Yufkayı iki kenarından ortaya doğru rulo yaparak katlayın ve ortada buluşturun. Diğer kenarından da aynı şekilde rulo yapıp ortada birleştirin. Yufkayı ortadan ikiye kesin ve uzun şeritleri iki santimetre genişliğinde dilimleyin.
Dilimleri yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin ve üzerlerine biraz tahin gezdirin.
Önceden ısıtılmış 175 derecelik fırında, yaklaşık 20 dakika veya kızarana kadar pişirin.
Fırından çıkan börekleri biraz ılınmaya bırakın, ardından üzerine pekmez gezdirip tarçın serpiştirerek servis edin.