Börek tarifleri arasında okurlarımız tarafından çok ilgi gören bir seçim. Mantarları rendeleyin. Sucukları minik küp şeklinde doğrayın. Tavada zeytinyağını ısıtın. Mantarları ekleyip soteleyin. Sucukları da ilave ederek pişinceye kadar kavurun. Tuz ilave edip soğumaya bırakın. Bu arada ıslatma harcını hazırlamak için tereyağını küçük bir tavada eritin. Ocaktan aldıktan sonra süt ve yumurtaları ekleyerek iyice karıştırın. Bir yufkayı tezgahın üzerine tamamen açın. Kaşık yardımıyla sütlü harçtan her tarafına yaydıktan sonra yarım ay şeklinde kapatın. Mantarlı malzemeyi yufkanın içine yayıp, yuvarlak uçtan başlayarak sıkıca rulo şeklinde sarın. Diğer yufkalarla da aynı işlemi tekrarlayın. Börekleri yağlanmış ya da yağlı kağıt serilmiş tepsiye yerleştirin. Üzerlerine kalan sütlü harçtan sürerek, 190 dereceye ayarlı fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Ilık servis yapın.