Yumurta, yoğurt ve ayçiçeği yağını geniş bir kaba alıp karıştırın. Un, 2 yemek kaşığı pudra şeker, vanilya ve kabartma tozunu ekleyip yoğurun. Gerekirse un ilave edin. Hamurun ¼’ünü ayırıp kalanını küçük bezelere ayırın. Üzerini örterek 30 dakika dinlendirin. Küçük bezeleri merdane ile pasta tabağı büyüklüğünde ince açıp, aralarına yağ sürerek üst üste dizin. Bunu tek seferde tepsi büyüklüğünde açıp, üzerine yağ sürün ve rulo şeklinde sıkıca sarın. Dört eşit parçaya kesip buzdolabında 1 saat bekletin. Her bir ruloyu tepsi büyüklüğünde açın ve yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin. Üzerine yağ sürüp pudra şeker serpiştirin. Diğer 3 ruloyu da aynı şekilde hazırlayın. Ayırdığınız parçayı ince açıp en üste yerleştirin. 180 dereceye ayarlanmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkartıp biraz ılınmasını bekledikten sonra üzerine bolca pudra şeker serpiştirin. Dilimleyerek servis yapın.