Bir karıştırma kabında su, sıvı yağ, tuz ve kuru mayayı iyice karıştırın. Unu yavaşça ekleyerek yoğurmaya başlayın ve hamur ele yapışmayan bir kıvama gelene kadar yoğurun.
Yoğurduğunuz hamurun üzerini örtüp oda sıcaklığında yaklaşık 1 saat dinlendirin.
Dinlenen hamuru 8 eşit parçaya ayırın. Her parçayı açın ve 2 bezeyi birleştirerek yağlayın, sonra tekrar açın. Toplamda 4 adet açılmış yufka elde edin ve her birinin arasını mutlaka yağlayın.
Yufkanın ortasına iç harcı yerleştirin ve zarf şeklinde kapatın. Üzerini bir fırça yardımıyla yağlayın.
Hazırladığınız zarf böreklerini yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında, kontrollü bir şekilde yaklaşık 40 dakika pişirin.
Fırından çıkan zarf böreklerini sıcak olarak servis edin.