- Tereyağı hariç bütün malzemeyi yoğurun. Hamurun üzerini nemli bir bezle örterek 20 dakika dinlendirin.
- Dinlenen hamuru hafif unlayıp 50 cm çapında yuvarlak şekilde açın ve eritilmiş tereyağını her yerine sürün.
- Hamuru ikiye katlayın ve üzerini nemli bir bezle örtüp yarım saat dinlendirin. Ufalanmış beyaz peynir ve kıyılmış maydanozu bir kapta karıştırın.
- Dinlenmiş hamuru 2 mm kalınlığında dikdörtgen şeklinde açın. Hamurdan küçük dikdörtgenler çıkarıp kenarlarına harçtan yayın ve üçgen şeklinde kapatın.
- Kenarlarından tırtıklı kesiciyle geçip şekil verin. Ayçiçeği yağında kızartın. Kağıt havlu üzerine alıp yağını süzdürün ve servis yapın.
Farklı bir versiyonu olan, klasik puf böreği tarifine de göz atabilirsiniz.