Una tuz ilave edip karıştırın. Ortasını havuz şeklinde açtıktan sonra sirke, ayçiçeği yağı ve iki çay bardağı suyu ekleyin. Kenarlardan yavaş yavaş un alarak iyice yoğurun. Su az gelirse yarım çay bardağı su ekleyin. Üzerine un serpip 45 dakika dinlendirin. Pazı yapraklarının üzerine tuz serpip elinizle ovalayın ve suyunu sıkın. Derin bir kapta pazı yaprakları, ufalanmış beyaz peynir ve yemeklik doğradığınız soğanları ekleyip iyice karıştırın. Ayrı bir yerde eritilmiş tereyağı ile ayçiçeği yağını karıştırıp ılınmaya bırakın. Dinlenen hamuru 10 bezeye ayarın. İlk bezeyi pasta tabağından biraz büyük açın. Üzerine fırça yardımıyla yağ sürün. 5 dakika dinlendirin. Diğer bir hamuru açıp aynı işlemi ona da uygulayın. Dinlendirdiğiniz yufkayı elinizle yavaşça çekerek genişletin. Yufka yeteri kadar inceldikten sonra her tarafına ıspanaklı-peynirli harçtan serpin. Rulo şeklinde sarın. Ruloyu elinizle hafifçe çekerek uzatın. Burma şeklinde kıvırdıktan sonra yağlı kağıt serili tepsiye yerleştirin. Kalan hamurlara da ayn işlemi uygulayın. Üzerine yumurta sarısı sürüp, susam serpin. Önceden ısıttığınız 170 dereceye ayarlı fırında yaklaşık 30 dakika pişirin. Ilınınca servis yapın.