Taze ve eski kaşar peynirleriyle beyaz peyniri büyük bir kaseye rendeleyin. Pastırmayı ince uzun parçalar şeklinde ufalayıp ilave edin. Süt, su, zeytinyağı ve yumurtayı bir kapta çırpın. 50 cm çapında yuvarlak fırın tepsisini yağlayıp birinci yufkayı kenarları dışa taşacak şekilde tepsiye yayın. Sütlü karışımdan birkaç kaşık alarak yufkanın üzerine gezdirin. Kalan yufkaları 10 cm'lik parçalar şeklinde kesin. Yufka parçalarının yarısını aralarına sütlü karışımdan gezdirerek tepsiye düzgün bir şekilde dizin. Pastırmalı peynir harcını yarı yufkaların üzerine serpin. Kalan yufka parçalarını yine aralarına sütlü karışımdan gezdirerek harcın üzerine dizin. Tepsinin kenarında kalan yufkayı üstte toplayarak kapatın. Sütlü karışımdan sürüp önceden ısıtılmış 180 derece fırında 35 dakika pişirin. Börek ılındıktan sonra dilimleyip servis yapın.