Tereyağı, nişasta ve un hariç diğer malzemeleri derin bir kapta karıştırın. Unu azar azar ilave edip elinize yapışmayan kıvamlı bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Gerekirse süt ve un ilavesi yaparak yumuşak kıvamlı bir hamur hazırlayın. Hamurun üzerine un serpip 30 dakika dinlendirin. Hamurdan 10 beze hazırlayın. Her bezenin üzerine nişasta serpip pasta tabağı büyüklüğünde açın. Açtığınız 2 bezenin arasına erittiğiniz tereyağı sürüp üst üste yerleştirin. Açabildiğiniz kadar inceltin. Tüm kenarlarını ortaya alıp kare şekli elde edin. Dörde bölün. Mini karelerin kenarlarına peynirli harçtan paylaştırıp üçgen şeklinde kapatın. Yağladığınız veya yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye dizin. Üzerine yumurta sarısı sürüp susam serpin. Önceden ısıtılmış 180-200 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Servis yapın.