Ispanak Dolgulu Tavuk Eti
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ispanak Dolgulu Tavuk Eti Tarifi İçin

Malzemeler

Ispanak Dolgulu Tavuk Eti

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Fırını 200 dereceye ayarlayın. Tavuk göğüs etlerini yan tarafından enine keserek cep şeklinde açın.
  2. Bol suyla yıkanmış ıspanakları kaynar suya atıp 1 dakika beklettikten sonra renklerini koruması için soğuk sudan geçirin.
  3. Küçük parçalara kesin. Soğanın kabuğunu soyup yemeklik doğrayın ve zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun.
  4. Küp doğranmış kırmızı biberi ekleyip 4-5 dakika soteleyin. Ispanakları, labne ve parmesan peynirlerini ilave edin.
  5. Tuz, karabiber ile tatlandırın. Ispanaklı karışımı kaşıkla tavuk etlerinin içerisine doğru yerleştirin ve kenarlarını 1-2 kürdanla tutturun.
  6. Fırın kabına dizip üzerine yağ gezdirin. Tuz, karabiber serpiştirip fırında kızarıncaya kadar yaklaşık 25-30 dakika pişirin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Ispanaklı Tarifler Tavuk Yemekleri Sebze Tarifleri Fırın Yemekleri Diyet Yemekleri

Benzer Tarifler

Aji de gallina
Pollo alla diavola
Arroz con pollo
Chicken Kiev
Chicken Waffle
Szechuan Tavuğu