Demi Glace Soslu Fırında Tavuk Butları
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Demi Glace Soslu Fırında Tavuk Butları Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Demi Glace Soslu Fırında Tavuk Butları

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Soğanların kabuklarını soyup iri doğrayın. Sarımsakların kabuklarını soymadan dişlerini ayırın. Limonları yıkayıp ince dilimleyin. Tavuk butlarını fırın tepsisine alın. Soğan, sarımsak ve limon dilimlerini ekleyin. Üzerine tuz, tane karabiber, toz karabiber, kekik yaprakları ve zeytinyağı ekleyip harmanlayın. 200 dereceye ayarlanmış fırında tavuklar kızarıncaya kadar pişirin. Tavuk ve sebzeleri servis tabağına alın. Üzerine demi glace sos gezdirerek sıcak servis yapın.

 

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Fırın Yemekleri Tavuk Yemekleri

Benzer Tarifler

Aji de gallina
Pollo alla diavola
Arroz con pollo
Chicken Kiev
Chicken Waffle
Szechuan Tavuğu