Rus Köftesi
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kıyma, süt, turşu ve baharatlarla hazırlanan Rus köftesi, dünyaca ünlü bir lezzettir. Yaklaşık 40 dakika da hazırlanan Rus köftesi tarifine geçebiliriz.
Rus Köftesi Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Kızartmak için

Rus Köftesi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bayat ekmek dilimlerinin kabuklarını ayırıp ufalayan. Ekmek, kıyma, süt, yumurta ve tuzu bir kapta karıştırın.
  2. Tüm malzeme özleşene kadar yoğurun. Harcı 8 eşit parçaya ayırıp oval şekilli köfteler hazırlayın. Yağı tavaya alıp ısıtın.
  3. Köfteleri una bulayıp yağda kızartın. Pancar turşunu dilimleyin. Soğanı kibrit çöpü inceliğinde kesip yağda çıtırlaşana kadar kızartın.
  4. Köfteleri servis tabağına alıp pancar turşusu, jülyen doğranmış kırmızı biber ve kızartılmış soğanla servis yapın.

Yeni tatlar keşfetmek için hardal soslu isveç köfte tarifine de göz atın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Köfte Tarifleri Et Tarifleri Kızartma Tarifleri

Benzer Tarifler

Patatesli içli köfte
Kremalı mantarlı köfte
Yanya köfte
Pleskavitsa
Kafes Köfte
Patates Püreli Köfte