Şef Mehmet Dağ'ın tavsiyesi;
Hamburger köftesini sunuma hazırlarken, hamburgerin içinde peynir kullanmayı düşünüyorsanız, peyniri köfteniz tavadayken üzerine yerleştirin. Böylece peynir köfte ile bütünleşecek ve çok güzel bir aromaya sahip olacaktır.
Soğan seviyorsanız hamburgerinizde mutlaka karamalize soğan kullanın. Karamalize soğan; tuzlu olan köfteyi kaşarı ve turşuyu dengeleyerek kusursuz bir lezzet dinginliği sağlar. Tabii ki etkili bir hamburgerin sunumu için patates kızartmasını da unutmayın.
Hamburgeriniz için köfte hazırlarken tuzu kesinlikle yoğurma aşamasında degil, köfteyi tavaya yerleştirmeden hemen önce ekleyin ve pişmekte olan köftenizi özgür bırakın. Köftenin her yüzü yalnızca bir kere sıcak tavayı görmelidir.