Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Sakatat severlerin bayılacağı bir tarifi sizlerle paylaşmak istiyoruz. Beş farklı sakatat türü ile hazırlanan bu soteyi çok seveceksiniz. Malzemeleriniz ve siz hazırsanız tarifin detayları aşağıda.
Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım. Sakatatları yıkayın. Dalağı şerit halinde diğer sakatatları küp şeklinde doğrayın.
Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Küp doğranmış domates ve ince doğranmış biberleri ekleyip 3 dakika pişirin. Önce dalağı ekleyip 5-6 dakika pişirin. Diğer sakatatları ekleyip orta ateşte kapağı kapalı olarak pişirin. Tuz ve baharatları ekleyip karıştırın.
Ocaktan alıp servis tabağına aktarın. Üzerine domates dilimleri ve taze kekik yerleştirip sıcak servis yapın.