Ege Kebabı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 3 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ege Kebabı Tarifi İçin

Malzemeler

Ege Kebabı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Soğanı soyup yarım ay şeklinde doğrayın. Sarımsakları kıyın. Yayvan bir tavada soğan ve sarımsakları ayçiçeği yağında soteleyin. Biberleri ince uzun şeritler halinde doğrayıp tavaya ilave edin. Sotelediğimiz sebzelerin üzerine pirzolaları yerleştirin. Her iki yüzünü de eşit miktarda pişirin. Domatesleri soyup küp doğrayarak pirzolaların üzerine yayın. Zeytinleri de ilave edin. Tuz, karabiber ile tatlandırın. Domatesler suyunu salıp çekince sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Kebap Tarifleri Yemek Tarifleri Ege Mutfağı Yemekleri Diğer Tarifler Et Tarifleri Kırmızı Et Yemekleri Yöresel Tarifler

Benzer Tarifler

Harbiye kebabı
Ciğer şarmula
Güveç kapama
Burdur Şişi
Air Fryer'da kuzu pirzola
Kıyma döner