Soğanı küp şeklinde doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kısık ateşte kavurun. Doğranmış havuç, tane karabiber ve kemikli etleri ekleyerek soteleyin. Salça, tuz ve sıcak suyu ekleyin. 1 tatlı kaşığı unu su ile çözdürüp yemeğe ekleyin ve kısık ateşte etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Beğendi için, patlıcanları közleyip içlerini çıkarın. Üzerine yarım limonun suyunu ekleyip karıştırın. Tereyağını eritip unu ekleyin ve rengi sararıncaya kadar kavurun. Karıştırmaya devam ederken azar azar sütü ekleyin ve koyulaşıncaya kadar pişirin. Patlıcanları ekleyip iyice karıştırın. Tuz ve rendelenmiş muskatı ekleyip karıştırın. Servis tabağına beğendiyi yayıp üzerine etleri yerleştirerek sıcak servis yapın.