Rulo Antakya Sini Et
Hazırlanma Süresi : 35 dakika
Pişirme Süresi : 55 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Rulo Antakya Sini Et Tarifi İçin

Malzemeler

Rulo Antakya Sini Et

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Maydanoz, soğan ve sarımsakları rondodan incecik geçirip et ile iyice harmanlanana kadar yoğurun. Listedeki baharatlarla tatlandırın. Streç folyo ile sucuk şeklinde sarın ve buzdolabında 30 dakika dinlendirin.
  2. Bir tavayı iyice kızdırın ve sardığınız rulo eti, tavayı sürekli sallayarak pişirin. Her tarafı iyice kızarınca ocaktan alın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Hatay Mutfağı Diğer Tarifler Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Burdur çekmesi
Farikal
Aspava
Humuslu Kokoreç
Sloppy Joe
İzmir Usulü Kokoreç