SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Farklı Et Yemekleri
Noodle
Noodle
Güncelleme tarihi:
29 Temmuz 2022
Hazırlanma Süresi :
30 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Uzak Doğu mutfağı lezzetlerinden klasikleşmiş olan noodle tarifi ile karşınızdayız.
Noodle Tarifi İçin
Malzemeler
1 paket noodle
1/4 beyaz lahana
1/4 kuru soğan
20 g kapya biber
30 g havuç
30 g yeşil dolmalık biber
15 g sarı biber
30 ml ayçiçek yağı
Sos için
1 g tuz
1 g karabiber
3 g toz sebze bulyon
13 g oyster sos
6 g soya sosu
1 ml balık sos
1 ml susam yağı
Noodle
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
1 litre kaynamış suya noodle’ı ekleyerek 15 dakika pişirin. Pişen noodle’ı soğuk sudan geçirerek oda sıcaklığına getirin.
Sos için gerekli tüm malzemeyi derin bir kapta karıştırın.
Bir tavada tüm sebzeleri ayçiçek yağında soteledikten sonra noodle ve sosu da ekleyerek karıştırın ve ateşten alarak sıcak servis edin.
Tarif Kategorileri
Diğer Tarifler
Öğle Yemeği
Akşam Yemeği
Benzer Tarifler
Burdur çekmesi
Farikal
Aspava
Humuslu Kokoreç
Sloppy Joe
İzmir Usulü Kokoreç