Humuslu Kokoreç
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Türk mutfağının sevilen lezzetlerinden olan humus ve kokoreci bir araya sunmaya ne dersiniz? Cevabınız evetse, Şef Aykut Ünal'ın eşsiz yorumuyla humuslu kokoreç tarifi için detaylara geçebiliriz.

Humuslu Kokoreç Tarifi İçin

Malzemeler

Humuslu Kokoreç

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Haşlanmış nohut, kimyon, limon suyu, zeytinyağı, tuz, karabiber, tahin blender ile püre haline getirilir. 
  2. Humus çukur bir servis tabağına koyulup ortasında bir çukur oluşturulur. Domatesler bir tavada toz biber ile sotelenir. 
  3. Oluşturulan çukura koyulur. Üzerine bir dilim kokoreç koyulur. Kırmızı soğan ve doğranmış maydanoz eklenir.

Tarif Kategorileri

Et Tarifleri Davet Yemekleri Bakliyat Tarifleri Farklı Et Yemekleri

Benzer Tarifler

Burdur çekmesi
Farikal
Aspava
Sloppy Joe
İzmir Usulü Kokoreç
Teşrübe