SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Balık Yemekleri
Sakızlı Levrek Buğulama
Sakızlı Levrek Buğulama
Güncelleme tarihi:
28 Mart 2023
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
40 dakika
Kaç Kişilik:
5 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Sakızlı Levrek Buğulama Tarifi İçin
Malzemeler
5 derisi alınmış levrek fileto
10 gr havuç
10 gr patates
10 gr arpacık soğan
10 gr kiraz domates
200 ml krema
10 gr çam sakızı
Tuz
Karabiber
10 gr tereyağı
Sakızlı Levrek Buğulama
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Sebzeleri ufak doğrayın ve bir tencerede haşlayın.
Derin bir tavaya sırasıyla tereyağı, taze krema, levrek fileto ve sebzeleri alın.
Çam sakızı ilave edip pişmesine az bir zaman kala tuz, karabiber ve kiraz domatesleri ekleyin ve 5 dakika daha pişirin.
Toprak güveçlere alıp sıcak servis yapın. Afiyet olsun.
Düşük kalorisi ve lezzetiyle bilinen klasik
levrek buğulama tarifi
ne buradan ulaşabilirsiniz.
Tarif Kategorileri
Öğle Yemeği
Levrek Tarifleri
Balık Yemekleri
Benzer Tarifler
Goan fish curry
Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut