Sakızlı Levrek Buğulama
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 5 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sakızlı Levrek Buğulama Tarifi İçin

Malzemeler

Sakızlı Levrek Buğulama

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Sebzeleri ufak doğrayın ve bir tencerede haşlayın.
  2. Derin bir tavaya sırasıyla tereyağı, taze krema, levrek fileto ve sebzeleri alın.
  3. Çam sakızı ilave edip pişmesine az bir zaman kala tuz, karabiber ve kiraz domatesleri ekleyin ve 5 dakika daha pişirin.
  4. Toprak güveçlere alıp sıcak servis yapın. Afiyet olsun.
  5. Düşük kalorisi ve lezzetiyle bilinen klasik levrek buğulama tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Levrek Tarifleri Balık Yemekleri

Benzer Tarifler

Goan fish curry
Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut