SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Balık Yemekleri
Portakal Soslu Ve Pazı Yaprağına Sarılmış Somon
Portakal Soslu Ve Pazı Yaprağına Sarılmış Somon
Güncelleme tarihi:
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
15 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
1 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Portakal Soslu Ve Pazı Yaprağına Sarılmış Somon Tarifi İçin
Malzemeler
100 gr somon
20 gr pazı yaprağı
1 patates
20 gr kaşar peyniri
Fesleğen
Taze kekik
Zeytinyağı
-Glaze portakal sosu
1 portakalın suyu
2 tatlı kaşığı bal
1 sarımsak
2 gr nişasta
Tuz
Portakal Soslu Ve Pazı Yaprağına Sarılmış Somon
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Somonu dilimleyip, az haşlanmış pazı yapraklarına sarın. Çok az yağ eklediğiniz tavada ya da ızgarada pişirin. Haşlanmış patates, taze kekik, fesleğen, rendelenmiş kaşar peyniri ve sos ile servis yapın.
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Sarma Tarifleri
Balık Yemekleri
Benzer Tarifler
Tavada lüfer
Arroz de marisco
Cazuela de mariscos
Jumbo güveç
Lipsoz balığı
Izgara palamut