Palamut Tava
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Palamut Tava Tarifi İçin

Malzemeler

Palamut Tava

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Balıkların içini temizlemeden bütün olarak tuzla 5 dakika ovun. Ayçiçek yağını tavada ısıtın. Balığı una bulayıp kızgın yağda kızartın. Tabağa alıp, közlenmiş patates, soğan, sarımsak ve yeşilliklerle servis yapın.

Dilerseniz, hafif ve düşük kalorili fırında palamut tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Balık Yemekleri Kızartma Tarifleri Palamut Tarifleri

Benzer Tarifler

Fırında kuşkonmazlı somon
Patatesli Ton Balığı Topları
Tavada kapari soslu levrek
Portakal Soslu Somon
Ton Balıklı Wrap
Somon Ceviche