SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Balık Yemekleri
Milföy Hamuruna Sarılı Levrek
Milföy Hamuruna Sarılı Levrek
Güncelleme tarihi:
30 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
25 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
1 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Milföy Hamuruna Sarılı Levrek Tarifi İçin
Malzemeler
150 gr levrek
1 milföy hamuru
5 mantar
1 kurutulmuş domates
1 dal taze adaçayı
1 su bardağı domates sos
20 gr enginar kalbi
Milföy Hamuruna Sarılı Levrek
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Kızgın tavada levreği hafifçe kızartın. Levreği milföy hamuruna sarıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın. 180 dereceye ayarlı fırında 8 dakika pişirin.
Bir tavada ufak doğranmış mantar ile adaçayını soteleyin. Servis tabağına yerleştirin.
Üzerine milföyde levreği alıp kurutulmuş domates ile süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun.
Tarifi hazırlarken paket milföy yerine ev yapımı
milföy hamuru
yapabilirsiniz.
Tarif Kategorileri
Öğle Yemeği
Balık Yemekleri
Milföylü Tarifler
Levrek Tarifleri
Benzer Tarifler
Goan fish curry
Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut