SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Balık Yemekleri
Hamsili Tagliatelle
Hamsili Tagliatelle
Güncelleme tarihi:
19 Ekim 2020
Hazırlanma Süresi :
30 dakika
Pişirme Süresi :
25 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Hamsili Tagliatelle Tarifi İçin
Malzemeler
400 gr hamsi
1 havuç
1 kabak
1 paket makarna (taglietelle)
1 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Nane yaprakları
Tuz
Taze çekilmiş karabiber
Hamsili Tagliatelle
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Hamsileri iyice temizleyip yıkayın ve süzgece alarak sularını süzdürün.
Havuç ve kabağı jülyen doğrayın. Makarnayı geniş bir tencerede paketin üzerindeki pişirme önerisini dikkate alarak haşlayın.
Tavada tereyağını eritin ve hamsileri kavurun. Başka bir tavada zeytinyağını ısıtın.
Havuç ve kabakları soteleyin. Hamsileri sebze tavasına ekleyip karıştırın ve ocaktan alın.
Makarnayı süzün ve hamsili karışımla karıştırın. İsteğe göre karabiber ve tuz serpip nane yaprağıyla süsleyin. Servis yapın.
Tarif Kategorileri
Makarna Tarifleri
Hamsi Tarifleri
Balık Yemekleri
Akşam Yemeği
Benzer Tarifler
Goan fish curry
Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut