Hamsili Tagliatelle
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Hamsili Tagliatelle Tarifi İçin

Malzemeler

Hamsili Tagliatelle

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Hamsileri iyice temizleyip yıkayın ve süzgece alarak sularını süzdürün.
  2. Havuç ve kabağı jülyen doğrayın. Makarnayı geniş bir tencerede paketin üzerindeki pişirme önerisini dikkate alarak haşlayın.
  3. Tavada tereyağını eritin ve hamsileri kavurun. Başka bir tavada zeytinyağını ısıtın.
  4. Havuç ve kabakları soteleyin. Hamsileri sebze tavasına ekleyip karıştırın ve ocaktan alın.
  5. Makarnayı süzün ve hamsili karışımla karıştırın. İsteğe göre karabiber ve tuz serpip nane yaprağıyla süsleyin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Makarna Tarifleri Hamsi Tarifleri Balık Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Goan fish curry
Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut