SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Balık Yemekleri
Fesleğen Soslu Kupes Balığı
Fesleğen Soslu Kupes Balığı
Güncelleme tarihi:
27 Ağustos 2023
Hazırlanma Süresi :
30 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Fesleğen Soslu Kupes Balığı Tarifi İçin
Malzemeler
1 kg kupes balığı
1 yemek kaşığı tereyağı
Sosu için
6 yaprak fesleğen
2 diş sarımsak
Yarım çay bardağı limon suyu
2 su bardağı su
Deniz tuzu
Karabiber
Fesleğen Soslu Kupes Balığı
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Kupes balığını temizleyin. Tereyağını eritip balığın her tarafına sürün. Balıkları yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin.
Sosu için, fesleğen, sarımsak, limon suyu, su, deniz tuzu ve karabiberi mutfak robotundan geçirin. Sosu balıkların üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 25-30 dakika pişirin. Fırından alıp sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Öğle Yemeği
Fırın Yemekleri
Et Tarifleri
Balık Yemekleri
Benzer Tarifler
Goan fish curry
Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut