Fesleğen Soslu Kupes Balığı
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Fesleğen Soslu Kupes Balığı Tarifi İçin

Malzemeler

Sosu için

Fesleğen Soslu Kupes Balığı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kupes balığını temizleyin. Tereyağını eritip balığın her tarafına sürün. Balıkları yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin.
  2. Sosu için, fesleğen, sarımsak, limon suyu, su, deniz tuzu ve karabiberi mutfak robotundan geçirin. Sosu balıkların üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 25-30 dakika pişirin. Fırından alıp sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Fırın Yemekleri Et Tarifleri Balık Yemekleri

Benzer Tarifler

Goan fish curry
Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut