Acı Soslu Turna Balığı
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Acı Soslu Turna Balığı Tarifi İçin

Malzemeler

Acı Soslu Turna Balığı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Turna balığını derin olmayan bir kaba alın. Ayçiçeği yağı, limon suyu, ince doğranmış maydanoz ve tuzu bir kapta karıştırın.
  2. Acı sosu ilave edin. Hepsini balıkların üzerine dökün. 30 dakika bekletin. Balıkları, iyice yağladığınız ızgarada veya kömür ateşinde önlü arkalı pişirin. Sıcak servis yapın.,

Acı sos yerine farklı balık sosları da kullanabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Balık Yemekleri

Benzer Tarifler

Goan fish curry
Buharda çipura
Tahin soslu levrek
Fırında çinekop
Fiskegrateng
Air fryer'da palamut