Dana Etli Gyoza Tarifi: Asya mutfağının vazgeçilmezlerinden biri olan dana etli gyoza tarifi, çıtır tabanı ve sulu iç harcıyla sofralarınıza lezzet katıyor. Geleneksel olarak buharda pişirilip sonrasında hafifçe kızartılan bu mantılar, her lokmada mükemmel bir doku yaratıyor. Soya sosu ve pirinç sirkesiyle sunulduğunda, ağızda iz bırakacak bir tat deneyimi sunuyor. Eğer siz de evde hem pratik hem de şık bir Asya yemeği hazırlamak istiyorsanız, bu dana etli gyoza tarifi ile misafirlerinize unutulmaz bir lezzet ziyafeti verebilirsiniz. Peki; dana etli gyoza nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri..
Baozi tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon dana etli gyoza kaç kaloridir?
Bir porsiyon dana etli gyoza 250 kaloridir.
İç harcı için:
Hamuru için:
Pişirmek için: