Kabak Kızartma
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kabak Kızartma Tarifi İçin

Malzemeler

Kızartma için;

Kabak Kızartma

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kabakları yıkayıp ince halka şeklinde doğrayın. Unu düz bir tabağa alın. Tuz ekleyip karıştırın. Kabakları una bulayın. Ayçiçeğiyağını iyice ısıtın. Kabakları kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını süzdürün.

Sarımsağın kabuklarını soyup yoğurdun içine rendeleyin. Kızarmış kabakları servis tabağına alın. Sarımsaklı yoğurdu üzerine gezdirin. Pul biber ve kekik serperek servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Kızartma Tarifleri Sebze Tarifleri Pratik Yemek Tarifleri Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Kabaklı Tarifler Yoğurtlu Tarifler

Benzer Tarifler

Mıkla
Sirkeli Cacık
La cervelle de canut
Probiyotik Yoğurt
Manda Yoğurdu
Dondurulmuş yoğurt parçaları