Pico De Gallo
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Pico de Gallo, Meksika mutfağından gelen enfes bir salsa çeşididir. Taze domates, soğan, biber ve kişnişin mükemmel birlikteliğiyle sofralarınıza lezzet katacak bu tarif için malzemeleri hazırlayıp Pico de Gallo tarifine geçebiliriz.

Domates Sosu tarifi için göz atabilirsiniz.

Bir porsiyon Pico de Gallo kaç kaloridir?

Bir porsiyon Pico de Gallo 34 kaloridir.

Pico De Gallo Tarifi İçin

Malzemeler

Pico De Gallo

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Öncelikle domates, soğanı ve yeşil biber veya jalapeno biberini küçük küpler halinde doğrayın.
  2. Bir kaseye aktarın ve üzerine limon suyu, rendelenmiş sarımsak, kimyon, tuz ve karabiberi ekleyip karıştırın.
  3. Hazırladığınız Pico de Gallo servise hazır. Afiyet olsun.
  Servis Önerisi
  • Nacho veya tortilla cipsleriyle servis edebilirsiniz.
  • Taco veya fajitaların üzerine konulabilir veya içine ekleyebilirsiniz.
  • ızgara balık veya deniz mahsulleriyle servis edebilirsiniz.
  Püf Noktası
  • Domateslerin olgun olmasına dikkat edin.
  • Malzemeleri eşit boyutlarda doğranmalıdır böylelikle her kaşıkta eşit boyutlarda malzeme ile servis edebilirsiniz.
  • Karışması için 15-20 dakika dinlenmeye bırakın.
  • Hava geçirmez bir kapta buzdolabında en fazla bir gün bekletebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Salata Tarifleri Sos Tarifleri

Benzer Tarifler

Aioli sos
Sambal sosu
Marinara sos
Tamarindo Sosu
Habanero sosu
Adobo sosu