Özel Soslu Hindi
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Özel Soslu Hindi Tarifi İçin

Malzemeler

Özel Soslu Hindi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Hindiyi küçük parçalara ayırıp tek tek una bulayın. Soğanları soyup kıyın. Zeytinyağını tavada ısıtıp soğanı pembeleştirin. Hindi etlerini ilave edin. Üzerine biberiye ve kekik serpip orta ateşte çevirerek kızartın. 

Narı ikiye kesip yarısının suyunu sıkın. Kalan yarım narın tanelerini ayıklayın. 

Tavadaki etler kızarmaya başlayınca üzerine su ve nar suyunu dökün. Yüksek ateşte suyunu hafif çekinceye kadar pişirip tuz ve karabiberi serpin. Ateşi kısıp etler iyice yumuşayıncaya kadar kapağı kapalı olarak pişirin. 

Etleri suyu ile birlikte servis tabağına alıp üzerini ayırdığınız nar taneleri ve maydanoz yapraklarıyla süsleyerek servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Hindi Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri Sos Tarifleri Kızartma Tarifleri Et Tarifleri Yılbaşı Yemekleri

Benzer Tarifler

Aioli sos
Sambal sosu
Marinara sos
Tamarindo Sosu
Habanero sosu
Adobo sosu