Hollandez Sos
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Hollandez Sos Tarifi İçin

Malzemeler

Hollandez Sos

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Sirke, su ve biber tanelerini küçük ve kalın tabanlı bir tavaya alarak kaynama noktasına getirin.
  2. Ocağı kısıp 1 dakika hafifçe kaynatın. Tavayı ocak üzerinden alıp soğumaya bırakın.
  3. Karışımı başka bir kaba aktarıp içine yumurta sarılarını ekleyerek çırpın.
  4. Bir tavaya tabanın yarısı dolacak kadar su doldurup kabı üstüne yerleştirin.
  5. Karışım kıvama gelene kadar çırpın. Eritilmiş tereyağını çok yavaş ekleyin. Bu arada çırpmaya devam edin.
  6. Limon suyunu ekleyip tuz, karabiber ve toz kırmızı biberlerle tatlandırın.

Tarif Kategorileri

MasterChef Tarifleri Makarna Tarifleri Sos Tarifleri Tavuk Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Aioli sos
Sambal sosu
Marinara sos
Tamarindo Sosu
Habanero sosu
Adobo sosu