Peynirli Yumuşak Tatlı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Peynirli Yumuşak Tatlı Tarifi İçin

Malzemeler

Peynirli Yumuşak Tatlı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Yumurtaları bir kasede köpük köpük oluncaya kadar çırpın. Krem peyniri ilave edip yedirinceye kadar karıştırın.
  2. Süt kreması ile tozşekeri mikserle çırpın. Peynirli karışıma ekleyin. Un, vanilya ve limon suyunu ilave edip düzgün bir karışım oluncaya kadar karıştırın.
  3. Bisküvileri ufalayın. 20 cm çapındaki yağlanmış fırın kalıbının dibine serpiştirin. Hazırladığınız peynirli karışımı üzerine dökün.
  4. Hava kabarcığı kalmaması için kalıbı hafif sallayın. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 15 dakika pişirin.
  5. Fırından alıp üzerine yağlı kağıt kapatın. 15 dakika daha pişirip fırından çıkarın ve kağıdı alın. Üzerine çilek sosunu gezdirin.
  6. Hindistan cevizi serperek servis tabağına alın. Dilimleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Tatlı Tarifleri Krem Peynirli Tarifler

Benzer Tarifler

Air fryer’da sarımsaklı peynir
Air Fryer'da Tofu
Airfryer'da Hellim Kızartması
3 sürpriz soslu peynir topları
Naneli ve aromalı buratta peyniri
Vegan Krem Peynir