Lor Peyniri Dolgulu Kabaklar
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Lor Peyniri Dolgulu Kabaklar Tarifi İçin

Malzemeler

Lor Peyniri Dolgulu Kabaklar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kabakları yıkayıp uzunlamasına ortadan ikiye kesin ve üzerini geçecek kadar su ile yumuşayıncaya kadar haşlayın. Çekirdekli kısmını küçük bir kaşık yardımı ile çıkartın ve yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Tost ekmeklerini fırın ızgarasında önlü arkalı kızartın ve soğuduktan sonra mutfak robotunda kırıntı haline gelinceye kadar çekin. Domatesin kabuğunu soyup çekirdeklerini temizledikten sonra küçük küp şeklinde doğrayın. Soğanı çok küçük doğrayıp zeytinyağında soteleyin. Lor peynirini bir kaseye alıp rendelenmiş sarımsak, domates, soğan, yumurta sarısı, tuz, karabiber ekleyerek karıştırın. Fırını 190 dereceye ayarlayın. Lor peyniri karışımını kabakların içlerine paylaştırın. Ekmek kırıntısı ve parmesan peyniri rendesi serpiştirip fırında kızarıncaya kadar pişirin.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Atıştırmalık Peynirli Tarifler Fırın Yemekleri

Benzer Tarifler

Air fryer’da sarımsaklı peynir
Air Fryer'da Tofu
Airfryer'da Hellim Kızartması
3 sürpriz soslu peynir topları
Naneli ve aromalı buratta peyniri
Vegan Krem Peynir