Kabakları yıkayıp uzunlamasına ortadan ikiye kesin ve üzerini geçecek kadar su ile yumuşayıncaya kadar haşlayın. Çekirdekli kısmını küçük bir kaşık yardımı ile çıkartın ve yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Tost ekmeklerini fırın ızgarasında önlü arkalı kızartın ve soğuduktan sonra mutfak robotunda kırıntı haline gelinceye kadar çekin. Domatesin kabuğunu soyup çekirdeklerini temizledikten sonra küçük küp şeklinde doğrayın. Soğanı çok küçük doğrayıp zeytinyağında soteleyin. Lor peynirini bir kaseye alıp rendelenmiş sarımsak, domates, soğan, yumurta sarısı, tuz, karabiber ekleyerek karıştırın. Fırını 190 dereceye ayarlayın. Lor peyniri karışımını kabakların içlerine paylaştırın. Ekmek kırıntısı ve parmesan peyniri rendesi serpiştirip fırında kızarıncaya kadar pişirin.