Soğan Halkası
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 5 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Soğan Halkası Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Bulamak için

Kızartmak için

Soğan Halkası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Soğanın başrolünde hazırlanan tarifler, sofralara farklı bir tat getirecek. Soğanların kabuklarını soyup yuvarlak halka şeklinde doğrayın.
  2. Geniş bir kasede un, soda, tuz, karabiber ve yağı karıştırın. Ayrı bir kasede yumurta akı ve 1 tutam tuzu mikserle katılaşıncaya kadar çırpın ve unlu karışıma azar azar ekleyerek kaşıkla çırpmadan karıştırın.
  3. Soğan halkalarını önce hamura ardından pane harcına bulayarak kızgın yağda kızartın. Sıcak servis yapın.
  4. Hazırladığınız soğan halkalarını, ev yapımı hamburger köftesi ile birlikte servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.

Soğan Halkası Tarifinin Püf Noktası:

  1. Soğan halkaları için pane harcı yerine dövülmüş mısır gevreği ya da galeta unu kullanabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Vejetaryen Yemekleri Atıştırmalık Kızartma Tarifleri Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Pratik Yemek Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Patates Halkası
Galeta unlu kabak kızartması
Air Fryer'da Karnabahar Kızartması
Airfryer'da Kestane
Airfryer'da Soğan Halkası
Airfryer'da Patates Kızartması