Soğanın başrolünde hazırlanan tarifler, sofralara farklı bir tat getirecek. Soğanların kabuklarını soyup yuvarlak halka şeklinde doğrayın.
Geniş bir kasede un, soda, tuz, karabiber ve yağı karıştırın. Ayrı bir kasede yumurta akı ve 1 tutam tuzu mikserle katılaşıncaya kadar çırpın ve unlu karışıma azar azar ekleyerek kaşıkla çırpmadan karıştırın.
Soğan halkalarını önce hamura ardından pane harcına bulayarak kızgın yağda kızartın. Sıcak servis yapın.
Hazırladığınız soğan halkalarını, ev yapımı hamburger köftesi ile birlikte servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Soğan Halkası Tarifinin Püf Noktası:
Soğan halkaları için pane harcı yerine dövülmüş mısır gevreği ya da galeta unu kullanabilirsiniz.