Sebze Soteli Soğan Kızartma
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sebze Soteli Soğan Kızartma Tarifi İçin

Malzemeler

Kızartmak için

Sebze Soteli Soğan Kızartma

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Maden suyu, süt ve karbonatı bir kasede karıştırın. Un ve tuzu yayvan bir kapta harmanlayın. 
  2. Patlıcan, kabak ve balkabağını dilimleyin. Derin bir kapta zeytinyağı, tuz ve baharatları karıştırın. Dilimlenmiş sebzeleri bu karışıma bulayın ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Fırından alıp servis tabağına dizin. 
  3. Arpacık soğanları önce una, sonra maden sulu karışıma batırıp kızgın yağda kızartın. Kağıt havlu üzerine alarak fazla yağını çektirdiğiniz çıtır soğanlarınızı fırından çıkardığınız sebzenin üzerine yayın. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Kızartma Tarifleri Sebze Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Patates Halkası
Galeta unlu kabak kızartması
Air Fryer'da Karnabahar Kızartması
Airfryer'da Kestane
Airfryer'da Soğan Halkası
Airfryer'da Patates Kızartması