Patatesli Turp Mücveri
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Patatesli Turp Mücveri Tarifi İçin

Malzemeler

Sosu için

Patatesli Turp Mücveri

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Rendelediğiniz turp, patates ve soğanı geniş bir kaseye alın. İnce kıydığınız maydanoz, yumurtalar, un, tuz ve karabiberi ilave edip karıştırın. Harcın tamamını yağladığınız yapışmaz yüzeyli bir tavaya yayın. Her iki tarafını da kızartın. Yağlı kağıt üzerine alıp fazla yağını çektirin.
  2. Sosu için gerekli tüm malzemeyi bir kasede karıştırın. Patatesli turp mücverini bir servis tabağına alın. Üzerlerini birer tatlı kaşığı kadar sos ile süsleyin. Ilık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Kızartma Tarifleri Sebze Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Patates Halkası
Galeta unlu kabak kızartması
Air Fryer'da Karnabahar Kızartması
Airfryer'da Kestane
Airfryer'da Soğan Halkası
Airfryer'da Patates Kızartması