Patatesli Hamur Kızartması
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Patatesli Hamur Kızartması Tarifi İçin

Malzemeler

Kızartmak için

Patatesli Hamur Kızartması

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Patatesleri kabuklarıyla birlikte haşlayın. Kabuklarını soyup içlerini ezin. Un, tuz ve yumuşak bir hamur elde edene kadar su ekleyip yoğurun. 15-20 dakika dinlenmeye bırakın. Hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar koparıp ayçiçek yağında kızartın. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Kahvaltılık Tarifler Vegan Yemek Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Patatesli Tarifler Kızartma Tarifleri

Benzer Tarifler

Patates Halkası
Galeta unlu kabak kızartması
Air Fryer'da Karnabahar Kızartması
Airfryer'da Kestane
Airfryer'da Soğan Halkası
Airfryer'da Patates Kızartması