Otlu Hamur Topları
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Otlu Hamur Topları Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Kızartmak için

Otlu Hamur Topları

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Yoğurt, yumurta, karbonat, karabiber ve tuzu geniş bir kapta iyice karıştırın. Taze biberiye ve kekiği ekleyin. Azar azar un ilave ederek yumuşak bir hamur yoğurun. Hamuru sıkma torbasına doldurun. Elinizi yağlayın ve sıkma torbasından küçük hamur parçaları çıkartarak kızgın ayçiçek yağında kızartın. Fazla yağını süzdürmek için kağıt havlu üzerine alın. Sıcak ya da ılık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Kızartma Tarifleri Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Pratik Yemek Tarifleri Yoğurtlu Tarifler Hamur İşi Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Patates Halkası
Galeta unlu kabak kızartması
Air Fryer'da Karnabahar Kızartması
Airfryer'da Kestane
Airfryer'da Soğan Halkası
Airfryer'da Patates Kızartması