Kızarmış Mini Hamurlar
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kızarmış Mini Hamurlar Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Kızartmak için

Kızarmış Mini Hamurlar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Unu karıştırma kabına alın. Karbonat ve tuz ile harmanlayın. Ortasını havuz gibi açarak yumurta ve yoğurdu ekleyin ve karıştırın.
  2. Azar azar su ekleyip ele yapışmayan yumuşak bir hamur yoğurun. Üzerini örterek 10 dakika dinlendirin.
  3. Hamuru unlanmış zeminde merdane ile açıp yuvarlak bir kalıp ile parçalar kesin.
  4. Kızgın ayçiçek yağında kızartın ve fazla yağını süzdürmek için kağıt havlu üzerine alın. Sıcak ya da ılık servis yapın. 

Tarif Kategorileri

Kahvaltılık Tarifler Kızartma Tarifleri Tuzlu Hamur İşi Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Patates Halkası
Galeta unlu kabak kızartması
Air Fryer'da Karnabahar Kızartması
Airfryer'da Kestane
Airfryer'da Soğan Halkası
Airfryer'da Patates Kızartması